Vrimibo | vrijdagmiddagborrel

Af en toe kan het geen kwaad om gezellig met je werknemers, collega’s of vrienden een borreltje te doen, dit om het weekend in te luiden na een drukke week of juist om lekker even bij te kletsen.

Trakteer of organiseer daarom eens op een gezellige vrijdagmiddagborrel met of zonder warme hapjes. Wij kunnen dit naar uw wensen organiseren. 

Denk bijvoorbeeld aan: tapas hapjes, borrelplank of gewoon lekker een bitterbal en een kaastengel… Gewoon heerlijk “op de zaak” of "thuis" bezorgd. Wij kunnen alles compleet voor u regelen, zo kunt u denken aan de drankjes, hapjes en zelfs een complete biertap.

Nu de zomer weer is begonnen, en de tempraturen hoog kunnen oplopen, kunnen uw werknemers, collega’s of vrienden misschien wel wat lekkers gebruiken voor ze het weekend in gaan! Een goed begin is het halve werk.  Inspiratie nodig? of gewoon een borrel, hapje  bittergarnituur bestellen? Kijk dan even voor meer informatie op zinineenbroodje.nl  of bel 035-6215862 of stuur een mailtje en vraag naar de mogelijkheden. Dan maken wij een voorstel naar budget & smaak. Van een stukje kaas & worst tot een complete borreltafel en van een overheerlijk stokje kipsaté van de BBQ tot handgedraaide gehaktballetjes met een pittige tomatensausje.

Borrel hapje bittergarnituur