Party pan

We hebben voor U een geheel nieuw item in ons assortiment.

Heeft u een gezellig avondje, verjaardag of een andere happening en wilt u allerlei lekkere warme hapjes presenteren van hoge kwaliteit zonder dat U er druk bent met de voor bereidingen….?

Dan is het volgende misschien wel iets voor U. We hebben nu een nieuw concept. U kunt bij ons een partypan bestellen helemaal gevuld met allerlei vleeshapjes. U steekt de stekker in het stopcontact op stand 1 en na een kleine driekwartier heeft U allemaal lekkere warme hapjes. Alleen na verloop van tijd een keer omscheppen, de rest gaat vanzelf. A.u.b. niet met een scherp voorwerp!

Ons assortiment:

Gehaktballetjes in verschillende sauzen
Spareribjes
Kipspiesjes
Kipkluifjes
Plakken gegrilde worst

In een pannen zitten rond de 75 hapjes en is voldoende voor 10 tot 15 personen. De pan wordt erbij geleverd en is dan al gevuld. De pan met de roosterverdeling dient na gebruik weer retour geleverd te worden Een pan is al te bestellen vanaf € 32,50.

Het is eventueel mogelijk het pakket uit te breiden met stokbrood, kruidenboter en sausjes maar dat moet U apart erbij bestellen.Dit geldt ook als u er rauwkost bij wilt bestellen. Indien u online besteld graag aangeven bij opmerkingen of u vers of afbakstokbrood bij uw bestelling wenst!

U kunt het assortiment eventueel aanpassen. Dit heeft wel gevolgen voor de prijs die we dan wel aan moeten passen. Uiteraard helpen wij u graag met het samenstellen van uw pan. 

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Party pan kipkluifjes
    € 33,50
  2. Party pan kipkluifjes en Balletjes
    € 36,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst